Reklame:


Alpha containers

Vi kender det alle. Man står med et overfyldt depotrum, garage eller skur, og er simpelthen løbet tør for opbevaringsplads i boligen. Man skal akut bruge mere plads, da man har købt nye skabe, have møbler eller lignende.

Pladsen er bare ikke til det, så man overvejer sin muligheder. Skal man rydde op i det eksisterende depot, og måske skille sig af med ting man ikke har lyst til? Er en ombygning påkrævet for, at man kan have alle sine ejendele i boligen? Eller er det man kan låne, leje eller købe sig til ekstra plads andetsteds? Faktisk kan alle løsningerne være en mulighed, og det passer naturligvis til situationen man står i. Her kommer et par muligheder man kan gøre brug af.

Fortsætter efter reklameblokken:


Ekstern depot – køb eller lej en container

En åbenlys måde, der med garanti kan skabe mere plads er at besøge http://www.alphacontainers.dk/. Det er en af Danmarks største forhandlere af containere, og kan med garanti hjælpe med opbevaringsplads. Køb container eller lej den for en periode, så du kan komme af med dit overskydende inventar. 

På hjemmesiden finder man et kæmpe udvalg af forskellige containere. De kan bruges til forskellige ting, da de kommer i mange former, facetter og formater. Hvis man har brug for opmagasinering af sine ejendele er en container altså en ideel idé til at komme manglende opbevaringsplads til livs. Det er den nemme og sikre løsning, da den kan opbevare exceptionelt meget inventar og lignende, og skulle man ligge inde med temperaturfølsomt inventar, så kan en isoleret container også hjælpe med det. Ergo, er det at købe eller leje sig til mere opbevaringsplads altså en oplagt mulighed

Ombygning – skab mere plads i boligen

Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at tilegne sig mere opbevaringsplads i boligen ved at bygge lidt om. Sørg for, at depoter og lignende er maksimalt udnyttet før man konkluderer, at der ikke er plads til mere i rummet. Brug rummets højde og stabl ting og inventar ovenpå hinanden således, at der bliver plads til endnu mere i rummene.

Alle disponible kvadratmeter bør indtænkes, hvilket også gælder rum som kælderen, bryggers mm. Derfor kan en ombygning også være med til at skabe mere plads i boligen. Hvis man vælger ombygningen som løsningen, vælger man samtidigt den langsigtede løsning, da man både forøger husets værdi og samtidigt skaber mere plads til sig selv.

Ryd op – vær kritisk og smid ud

Den tredje også sidste løsning er måske den mindst behagelige. Den handler nemlig om, at man med et kritisk blik bør kaste sig over det nuværende opmagasinerede inventar, og finde ud af hvad man kan smide ud. Gå igennem flyttekasser, gamle møbler og andet ragelse for at finde ud af, om man virkelig har brug for det hele.

Ved at være en smule kritisk har man nemlig mulighed for at skabe noget plads til sig selv, og dermed også eliminere noget af sine gamle opmagasinerede ting. Denne løsning sikrer, at der er masser af plads i boligen på den billigste måde.

Reklame: