Fræk julekalender

Synes du også, at den klassiske chokolade-julekalender er for kedelig? Så skal du se nærmere på dem her!

Ja, der er stadig lidt tid til jul, men vi synes alligevel, at du skal begynde at tænke i at shoppe efter den helt rigtige julekalender. Altså til dig selv og kæresten/konen. For I skal selvfølgelig have en fræk julekalender, som kan gøre jeres december meget sjovere.

Hos vores gode venner fra Sinful er de verdensmestre i at sammensætte den helt rigtige julekalender for voksne. Men i år har de udvidet sortimentet, så der nu er hele seks forskellige julekalendere at vælge imellem! Og lige nu får du early bird-rabat på dem alle sammen, hvis du er hurtig. Se mere her!

Der er endda lavet en helt ny kalender for mænd, og den er for dig, som gerne vil køre sololøb i december måned – se den her!

Men det sjoveste er jo uden tvivl at holde jul med den, du holder allermest af, så bestselleren Sinful Original Julekalender eller Sinful Premium Julekalender er dem, vi bedst kan anbefale. Her er der guf og hygge for alle pengene til hver dag hele december.

Så hvad venter du på? Skynd dig at sikre dig en lækker julekalender for voksne, imens de er på lager. Og lige nu på tilbud! KLIK HER FOR AT SE MERE!

Du kan også bruge denne guide til at finde den helt rigtige julekalender:

Erotisk julekalender for voksne fra Sinful