Reklame:


Når man bliver bilejer, er det optimalt at designe bilen, så den passer præcis til ens personlige stil. Man kan ændre bilen på mange måder, og derfor bringer vi her nogle gode råd til at style bilen både udvendig og indvendig.

Optimer din bils look

Man kan sagtens få sin drømmebil, selvom man køber en billig, brugt en af slagsen. Det er nemlig populært selv at designe sin bil, som man ønsker.
Første step kan være at få lakeret sin bil i lige den farve, man foretrækker. Dermed er det ligegyldigt, hvilken farve, bilen har fra køb, da man selv kan vælge den rette farve efterfølgende. Farven har en stor betydning for helhedsindtrykket af bilen, men det er ikke det eneste som fanger blikket. Populært er også at have store, iøjnefaldende alufælge. Der findes et hav af forskellige fælge, så der er helt sikkert fælge, som falder i ens personlige smag.

Når man kører ned ad gaden i sin lækre bil med store alufælge, er det lidt en mood-killer ikke at kunne spille musik højere end radioens maksimum. Derfor er der også mange, som investerer i større højtalere til bilen. Dem kan man med fordel installere i bilens bagagerum. Det betyder dog, at man minimerer pladsen i bagagerummet, så det er også værd at overveje, hvad bilen skal bruges til fremadrettet. For har man ofte brug for meget bagagerumsplads, bør man ikke anskaffe sig store, tunge højtalere. Men er pladsen ikke et behov, vil højtalere være et fedt tilbehør til bilen.

Få stilen med ind i bilen

Når bilen opfylder dine kriterier for en sej stil udvendig, hvorfor så ikke optimere looket indvendigt? Ofte er bilens sæder kedelige i farven med sine sorte eller neutrale nuancer. Dét er noget, man kan ændre, for at fuldføre bilens og din stil. Man kan købe sæder i forskellige farver og mønstre, alt efter eget ønske. Derudover er det også muligt at tilkøbe avancerede sæder til bilen, eventuelt med sædevarme i både sæde og ryglæn. Ydermere sælges der også sæder til biler, som fungerer som massagesæder, hvilket kan være et fedt tilbehør at have i bilen efter lange arbejdsdage. Man skal dog passe på, at man ikke bliver for afslappet, mens man kører, da det altid er vigtigt at holde fokus på vejen.

Udover polstring af sæder, kan man også designe rattet lige i ens stil. Om det skal polstres i noget blødt materiale, eller om man foretrækker læderlooket, er der muligheder for begge. Ydermere kan man hænge et par terninger eller wunderbaum ved bakspejlet, for at fuldende bilens stil.

Pas på din bil

Når man ejer en bil, er det vigtigt at passe godt på den, så den dermed også holder længere. For det første er det vigtigt at overholde diverse eftersyn af bilen. Så er man sikker på, at bilen fungerer som den skal, og ved at tage de små problemer i opløbet, sparer man sig selv for dyre regninger i det lange løb.

Når man kommer til de kolde måneder, bør man vide at vinterperioden på ingen er måder god ved ens bil. Da der saltes meget på vejene, er det vigtigt med en undervognsbehandling. En sådan behandling beskytter nemlig bilen mod sne og kulde, og deraf rust.

Ydermere kan det være farligt at køre bil i vintermåderne på grund af de glatte veje. Derfor skal man udskifte sine sommerdæk til vinterdæk, der netop er tilpasset de kolde vintermåneder. Find dine nye vinterdæk her.

Du kan altså sagtens style en billig, brugt bil lige efter dine ønsker. Der er masser at tage fat på, om du designer bilen udvendig, indvendig eller med store højtalere i bagagerummet. Selvom bilens look lever op til din drømmeidé om en bil, er det fortsat vigtigt at passe på bilen med diverse eftersyn.