Foto: www.clausa.dk

Det er aldrig for sent at have det sjovt. Se bare på danske Helle, der startede som model som 16-årig, og i dag er hun i 50’erne. Og hun fyrer den stadig max af foran kameraet. Her kan du møde den super seje kvinde i et særligt interview med Mandesiden.

Alle fotos er skudt af dygtige Clausa.dk / Insta

Navn: ​Helle Runge Erichsen

Alder: 53 år

Bopæl: Næstved

Instagram-profil: Model_after_50

Hvornår startede du som model? Jeg har været model fra 16-års alderen, og frem til jeg var ca. 30 år.

Hvor er dine billeder blevet vist henne i tidens løb? ​Jeg har figureret rigtig meget i Rapport, Magasinet M! og udenlandske magasiner. Jeg har været Side 9-pige et utal gange, samt Se & Hør-pigen. Jeg har også figureret i mandebladet Penthouse. Jeg var særligt glad for at kunne præsentere mig i Rapport.

Foto: www.clausa.dk

Du er 53 år og super populær på Instagram. Hvornår startede du med Instagram? ​Jeg startede faktisk først med Instagram i juni 2020.

Bliver du stadig hyret til opgaver i dag, eller er det mere for sjov nu? ​Jeg er stille og roligt ved af få nogle kontakter til småjobs. Det er meget sjovt at starte op igen.

Hvad er hhv. det sjoveste og det mindst sjove ved modelopgaver? ​Det sjoveste ved modelopgaver er jo nok den gode kemi, jeg har altid med fotografen. At vi kan grine under vores arbejde. Det mindre sjove er nok, hvis jeg skal lave en eller anden stilling, som jeg skal stå eller ligge i, og det begynder at gøre ondt i kroppen.

Foto: www.clausa.dk

Hvad siger familie og venner til, at du er så populær på Instagram i dag? ​Min familie har altid haft et afslappet forhold til de billeder, jeg gennem tiden har lavet. Min vennekreds synes kun, det er fedt.

Hvad arbejder du ellers med? ​Jeg er uddannet advokatsekretær og SOSU-hjælper. Jeg arbejder i dag i en privat virksomhed inden for ældreplejen. Jeg har også min online forretning kørende ved siden af, som jeg bruger en del tid på.

Hvad elsker du at lave i din fritid? ​Jeg bruger tid på at ride heste og undervise i ridning. Min fritid går også med at styrketræne og holde mig i form.

Foto: www.clausa.dk

Hvad er det bedste ved Instagram – og hvad er det værste? ​Jeg synes, det er nemt at arbejde med og lægge billeder op på IG. Det gode ved IG er jo nok, at jeg får rigtig mange følgere hver dag. Det værste er alle de ‘grimme’ kommentarer, der bliver skrevet nogle gange, som jeg synes, at folk skal holde for dem selv.

Vi har alle et par laster eller ting, som vi måske ikke burde gøre – hvad er dine? ​Jeg elsker fart, og jeg er desværre tilbøjelig til at køre alt for stærkt.​

Hvor kan folk møde dig henne i fremtiden? ​Der er stor sandsynlighed for, at folk kan møde mig i Næstved.

Noget du gerne vil sige til Mandesidens læsere? ​Fedt med Mandesiden.dk, så dem der har samme interesser og gerne vil se og vide noget mere, så har mulighed for at gå ind på landets bedste website – uanset om det handler om kvinder, biler, boliger eller gadgets.

Instagram-profil: Model_after_50

Foto: www.clausa.dk
Foto: www.clausa.dk
Foto: www.clausa.dk