Reklame:


Roccat keyboards

ROCCAT har netop afsløret det helt nye Titan Optical Switch keyboard, samt tre nye overraskelser til den prisvindende Vulcan keyboard-serie.

ROCCAT præsenterede det første Vulcan-mekaniske tastatur med Titan Tactile Switch tilbage i 2018, efterfulgt af Titan Speed ​​Switch i 2019, hvor det slanke design har høstet meget ros blandt medier og PC gamers. ROCCATs nye Pro-modeller med Titan Optical Switches leverer en ægte konkurrencemæssig fordel, da tasterne nu reagerer endnu hurtigere end hidtil set – samt tilbyder flere tastaturindstillinger. Alt for at optimere de fordele, som er vigtige i gaming.

Vulcan Pro er et full-size keyboard, der har det samme slanke, prisvindende design som Vulcan 121 (iF Design-vinder 2019) og leveres med Titan Optical Switches, der erstatter de tidligere fysiske taster, som var mekaniske. Med de nye optiske taster får du en hurtigere reaktionstid, og derudover har tasterne nu en længere levetid.

Fortsætter efter reklameblokken:


Vulcan TKL Pro er et mindre keyboard, der ikke har den numeriske del. Det leveres med et aftageligt USB-C-kabel, understøtter AIMO lighting system, og som de andre Vulcan-keyboards tillader det, at man kan indstille macros, så de er 100% tilpasset dine yndlingsspil.

Vulcan TKL, som endnu ikke er lanceret, er ligeledes mindre, da det heller ikke har den numerisk del. Det er en mindre version af af det prisbelønnede Vulcan-mekaniske keyboard. Vulcan TKL vil være tilgængelige i to versioner: Hvor en version er med Titan Tactile Switch. og den anden version er med Titan Speed ​​Switch.

ROCCATs Vulcan TKL, Vulcan Pro- og Vulcan TKL Pro-keyboards vil være tilgængelige i de danske forretninger fra den 30. oktober til henholdsvis DKK 1049, DKK 1249 og DKK 1249.