Christina Schrøder Stinella

Fotos: Mikkel Laumann

Christina Schrøder er bedst kendt som gamer-baben Stinella – her får du en status fra en sommer, der ikke ligefrem blev som forventet. Christina fortæller:

– Sommeren 2020 er noget, jeg kommer til at se tilbage på som en sommer, der blev udskudt et år. Som alle andre har jeg også haft planer, som er blevet aflyst eller rykket.

Men selvom mine ferieplaner om en eksotisk charterrejse til Albanien og alle festivalerne, jeg skulle have været på, lige blev annulleret på grund af Corona, så nyder jeg alligevel sommeren. Mine dage er primært fyldt op med træning og PlayStation – og jeg gør, hvad jeg kan for at kunne komme ud og se lidt fodbold også (det lokale hold Fremad Amager).

Så selvom mine sommerferieplaner blev ændret en del, så har jeg det stadig sjovt og kan nemt finde ting at få tiden til at gå med.

Christina Schrøder Stinella

At landet lukkede ned, gjorde jo, at jeg ikke rigtig så andre mennesker i lang tid – men sjovt nok har jeg ikke haft det store problem med ikke at være social – sådan fysisk. Jeg har nydt mig-tiden og har benyttet mig af muligheden for at fordybe mig i en masse spil online med vennerne – samt at producere nye afsnit til min podcast ‘Hørespillet‘ – som selvfølgelig er en podcast om videospil.

Jeg har selvfølgelig også fået gennemført ‘Last of Us part 2’ og er nu gået i gang med ‘Ghost of Thushima’, som er vanvittigt fedt. Mega anbefaling herfra hvis du er træt af at solen skinner ?

God sommer til jer alle <3

Hilsen Christina

Nyd flere fotos af smukke Stinella herunder – og se endnu flere her!

Christina Schrøder Stinella
Fotos: Mikkel Laumann
Christina Schrøder Stinella
Fotos: Mikkel Laumann
Christina Schrøder Stinella
Fotos: Mikkel Laumann
Christina Schrøder Stinella
Fotos: Mikkel Laumann