Stinella

Fotos: Mads Brøndum 

Hun er Danmarks ukronede gamer-dronning, og her kan du komme helt tæt på hende. Mads Brøndum har skudt billederne, og vi stiller spørgsmålene – Stinella svarer.

Navn?
Christina ’Stinella’ Schrøder

Alder?
33 år (jeg føler mig meget yngre)

Bopæl?
Amager

Hvorfor kælenavnet ‘Stinella’?
Det er et kælenavn, min mor gav mig, da jeg var lille. Hun kaldte mig mange skøre ting, men blandt andet Stinella-Gioia-skatter. Og ja, så har det bare hængt ved.

Hvornår startede du med at game?
Min interesse for spil stammer helt fra min barndom, hvor jeg spillede meget på min Nintendo NES, og den computer, som min far havde, stod på mit værelse. Der blev spillet alt fra Mario Bros, SNAKE, Vinyl The Goddess from Mars og meget andet. Selvom jeg blev voksen på et tidspunkt, så slap jeg aldrig rigtig min interesse for gaming. Dog blev min PC skiftet ud til en Mac, og derfor foregår gaming kun på konsol derhjemme.

Stinella

Hvilket spil var din favorit som barn/ung?
Åh, de første spil, jeg rigtig blev vild med, var DOOM og QUAKE, som jeg spillede på PC. Min kærlighed for shooterspil begyndte at spire i en tidlig alder.

Har du et favoritspil i dag?
Ja, jeg har en del favoritspil, men de er nok fordelt i to kategorier. De spil, som man kan spille igen og igen og de spil, som har ændret mit liv. Ghost Recon Wildlands er et spil, jeg kan sætte på ind imellem og få vildt optur over at spille igen. Til gengæld har The Last of Us ændret mit liv – det lyder lidt corny, men det er så vildt et spil og storyline.

Og nu hvor vi taler om Last of Us, så har Naughy Dog været ret tilbageholdende med at give en konkret dato til det nye Last Of Us, som er en fortsættelse af Elly (og Joel). Jeg har troet, at spillet kom i 2018, og så i 2019… Men det lader til, at denne PS exclusive titel først kommer til 2020. De trailere, der er lavet til LOU2, ser meget lovende ud for en fortsættelse af dette masterpiece af et spil. Last Of Us er blandt andet et af de spil, som har fået højest rating på IMDB.

Desuden glæder jeg mig til Death Stranding, som jeg også har store forventninger til. Selvom jeg godt ved, at man ofte bliver skuffet så. Men der har været super meget hype omkring det spil, og alt hvad man læser, er meget på forventnings-basis. At udvikleren Hideo Kojima har holdt kortene så tæt til kroppen, er yderst interessant og gør mig virkelig nysgerrig. Nogen har en teori om, at spillet ikke kun er den visuelle historie og styring med controlleren, men også fysisk interaktion som f.eks. at skulle slukke for konsollen. Ja, det lyder skørt, og jeg tror egentlig bare, at fantasien er løbet afsted for folk.

Stinella

Er du mest til PC, PlayStation eller Xbox?
Åh, da jeg ikke spiller PC sådan rigtigt, er det et svært valg mellem PS og Xbox. Jeg kan lide begge platforme, fordi de har hver deres vilde fordele. Men da mine venner er fordelt ud over begge konsoller, har jeg ingen præferencer.

Du er ‘Powered by Monster Energy’ – hvordan det?
Jeg er stolt ambassadør for Monster Energy i Danmark. Vi kan godt lide hinanden og ’leger’ sammen til events og på sociale medier. Praktisk er det sådan, at jeg får lov at drikke alle de Monster Energy, jeg har lyst til og bliver inviteret med til fede events som f.eks. Dreamhack og Copenhell m.m. Jeg synes, at Monster Energy er et mega fedt brand at være associeret med, og jeg er stolt over at være en del af det.

Din kæreste er rapperen ‘Jøden’ – hvordan mødte I hinanden?
Vi mødte hinanden på Hovedbanegården. Det lyder virkelig mærkeligt egentlig, men vi skulle spille Destiny 2 live på PIXELTV. Jeg tror muligvis bare, at vi fik et godt øje til hinanden der, for vi så først hinanden igen et par måneder efter, hvor vi aftalte at mødes i byen. Og jeg tror først, at jeg scorede ham rigtigt, da jeg havde lokket ham hjem til COD-split screen, hvor jeg gav ham tæv.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christina Schrøder (@stinella) den

Spiller I andet end minigolf sammen?
VI ELSKER MINIGOLF! Det er et sjovt spil, og Michael og jeg er tæt på lige gode, så der er noget at spille for hver gang. Jeg har faktisk købt en minigolfkølle til ham i fødselsdagsgave, så måske har han en lille fordel. Nu får vi at se – vi skal til Bornholm denne weekend og prøve BORNPARK, som alle taler så godt om. Jeg håber, jeg vinder. Men jo, vi spiller sammen, men næste projekt derhjemme er at få en Xbox og et tv mere, så vi kan spille på samme team i PUBG.

Hvor kan folk møde dig henne i fremtiden?
Jeg er jo bare her på Instagram, Facebook, Twitter, Twitch, min blog osv. Jeg håber, jeg kan få gang i noget mere tv igen, eller blot lave mine egne små videoer på YouTube. Men jeg skal lige gennemtænke konceptet helt, før jeg hopper ud i det. Men forvent at se mig hist og her.

Noget du gerne vil sige til Mandesidens læsere?
Jeg synes, at det er super fedt, at Mandesiden og jeres følgere interesserer sig for piger, som også har noget på hjertet. F.eks. at jeg kan få lov at byde ind med min viden og interesse for spil, det er skønt. Desuden er jeres følgere super søde og kommer med mange komplimenter – det sætter jeg pris på. Jeg håber, at Mandesiden har lyst til at lave mere samarbejde i fremtiden.

Det har vi uden tvivl, Christina!

Følg med i Stinellas liv på Instagram – KLIK HER!

Se resten af de flotte billeder herunder: