Reklame:


Har du også altid drømt om at have en skøjtebane i baghaven? Så kan det faktisk sagtens lade sig gøre, hvis du bare, du bor et tilpas koldt nok sted om vinteren. Og det må man sige, vi gør i Danmark. 

Drømmer du om en skøjtebane i baghaven, så kan det faktisk blive virkelighed med en EZ Ice skøjtebane. EZ Ice er en pakkeløsning, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at få etableret din egen skøjtebane hjemme i baghaven. På bare 60 minutter kan du omdanne et stykke af din græsplæne til en skøjtebane. Når først du har stillet banen op og installeret paneler, beslag og så videre, skal du bare fylde rammen med vand og så vente på, at det fryser til is.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Varevogn fuldstændig ude af kontrol: Så mange biler smadrer den ind i

EZ Ice fås i mange forskellige størrelser. Så afhængig af hvor stor baghave, du har, kan du vælge den størrelse skøjtebane, der passer. Modellerne starter fra 1,5 ‘x 3,0’ meter og op til 8,5 ‘x 20,0’ meter. Du kan endda bestille et special mål, der er skræddersyet til netop dine behov. Priserne for en skøjtebane i baghaven starter på 1.700 dollars.

Se i videoen her hvordan skøjtebanen fungerer:

Reklame:

Coming to a backyard near you! #ezice #winteriscoming

Et opslag delt af EZ ICE (@ezicerinks) den

Her kan du se samlesættet:

Sådan sættes delene sammen:

Kilde: Techeblog