Reklame:
Connie Nielsen

Viaplay har netop lukket aftalen om den næste store internationale serie med bl.a. Connie Nielsen og Christopher Eccleston i hovedrollerne. ’Close to Me’, som serien hedder, er et psykologisk drama baseret på Amanda Reynolds bestseller-roman med samme titel. ’Close to Me’ får premiere på Viaplay i Norden og i de Baltiske lande i løbet af 2021.

Jo Harding, spillet af Connie Nielsen, har på overfladen det hele: Et smukt hus, begavede børn og en hengiven mand spillet af den engelske skuespiller Christopher Eccleston. Men efter et styrt forsvinder et helt år fra Jos hukommelse. I kampen for at genvinde det tabte, opdager hun, at det liv hun havde, slet ikke var så perfekt, som hun forestillede sig – og at en frygtelig hemmelighed holdes skjult for hende.

”Dette foruroligende og fascinerede drama afslører bedraget, der kan ligge under et tilsyneladende perfekt familieliv og sætter spørgsmålstegn ved, hvad vi egentlig ved om os selv, og dem der er tættest på os. Connie Nielsen og Christopher Eccleston er nogle meget karismatiske talenter, der sammen med det stærke plot, trækker seerne ind fortællingen”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

Reklame:

Connie Nielsen har spillet med i en lang række internationalt anerkendte Blockbusters som ’Gladiator’, ’Mission to Mars’, ’The Hunted’ og ’Nymphomaniac’. Christopher Eccleston er bl.a. kendt fra BBC-dramaserierne ’Doctor Who’ og  ’Our Friends in the North’ samt ’Beskyldt’, hvor han vandt en Emmy Award.

’Close to Me’ er skrevet af Angela Pell (‘Snow Cake’; ‘Gifted’) og instrueret af Michael Samuels (‘The Missing’; ‘Any Human Heart’). Gina Carter (‘24 Hour Party People’; ‘Kingdom’) og Connie Nielsen er executive producers sammen med Robert Taylor og Ed Clarke fra ‘The Development Partnership’ (TDP) og Dave Clark fra NENT Studios UK.

Optagelserne forventes at gå i gang snarest i England. ’Close to Me’ består af seks episoder og får premiere på Viaplay i 2021.

Reklame:

Reklame-links: