Restaurant Under Norge Mandesiden

Hvad siger du til at spise middag under havets overflade? Det kan restauranten Under nu tilbyde dig.

Hvis du gerne vil på date med kæresten, og det ikke bare skal være en tur på bøfhuset, som du plejer, så se lige den her nye restaurant! Den ligger ganske vist ikke lige om hjørnet – med mindre du bor i Norge – men det er måske alligevel turen værd.

Fortsætter efter reklameblokken:

Navnet er Under, og det navn forklarer sig selv, når du ser billederne. For den nye restaurant er bygget, så den dykker ned under havet som et andet isbjerg midt i store klipper og vildt hav.

Firmaet Snøhetta står bag det unikke design, hvor bygningen ender fem en halv meter under vandoverfladen, så du og din gæst kan sidde og spise med udsigt direkte ind i vandet med fisk og søgræs over det hele.

Bygningen er skabt af 18 tommer tykt beton, så der er ingen fare på færde, uanset hvor vildt vejret ellers er udenfor.

Reklame:

Der er plads til 40 personer, og det er den danske kok Nicolai Ellitsgaard, som står bag gryderne og laver de unikke retter til gæsterne. Det betyder dog, at prisen for en aften koster minimum et par tusinde kroner pr. person. Men så er der også rigeligt med unikke retter at smage på.

Hvis du gerne vil prøve en tur på Under, skal du skynde dig, for der er allerede udsolgt indtil oktober måned. Men i starten af april åbnes for nye bookinger fra oktober og frem.

Tjek mere og bestil på Under.no

Reklame:

Restaurant Under Norge Restaurant Under Norge Restaurant Under Norge Restaurant Under Norge Restaurant Under Norge Restaurant Under Norge Restaurant Under Norge

Reklame: