Blanca Tanja Pintos på mandesiden.dk

29-årige Blanca har to børn, tonsvis af tatoveringer og en udstråling langt ud over det sædvanlige. Vi stiller hende 13 hurtige spørgsmål, og her er svarene – krydret med en stak smukke fotos.

Bopæl? Det er hemmeligt, men et sted på Fyn. 

Har du rødder i andet end Danmark? Ja, jeg har min fars familie i Sydamerika, i Uruguay.

Hvad laver du til dagligt? Jeg går sygemeldt lige nu, så jeg har tiden til at træne, få ordnet dagenes gøremål 100% og være den bedste mor for mine børn. 

Hvordan får man så flot en krop efter at have født to børn?: 100% gode gener fra min mor og mormor… Jeg spiser for det meste ordenligt/sundt. Jeg styrketræner og dyrker cardio alle hverdage og hver anden weekend, når jeg er børnefri. 

Blanca Tanja Pintos

Du har snart 10.000 følgere på Instagram – hvad er målet? Jeg har intet mål. Jeg er glad, så længe dem der følger mig er glade for det, jeg lægger op. Om det er 200 følgere eller 10.000. 

Hvad er hhv. det bedste og det værste ved Instagram? Det bedste ved Instagram er nok, at man kan følge med i andres liv og få nogle ideer til næsten hvad som helst. Det værste ved Instagram er, at mange har så travlt med, hvad andre gør, at det bliver til hate. 

Blanca Tanja Pintos

Hvor mange tatoveringer har du? Jeg har ikke tal på det mere. Men jeg har på højre ben (som ikke er færdigt endnu), højre arm, bryst, halsen, hånden og maven.

Hvilke tre tatoveringer betyder mest for dig – og hvad forestiller de? 1. Mine børns navne, som er på min hals og på mit håndled. 2. Tre forbogstaver ‘ALT’ for mine tre søskende. 3. Rosen på min hånd, da den dækker en anden tatovering fra fortiden. 

Hvem tager typisk dine fotos? Min veninde eller en fotograf, som jeg samarbejder med nu, men ikke på længere sigt, da jeg vil prøve noget nyt med en anden. 

Blanca Tanja Pintos på mandesiden.dk

Hvor kan folk møde dig henne i fremtiden? Man kan altid “møde” mig på Instagram. Men ellers er jeg lidt overalt, så man kan risikere at møde mig i hvilken som helst by her i Danmark. 

Noget du gerne vil sige til Mandesidens læsere? Tak fordi I læser med på Mandesiden, dejligt med så mange læsere på den her skønne side! Og tak fordi I læste med her. 

Vil du se mere til Blanca? Så følg hendes Instagram her!

Blanca Tanja Pintos på mandesiden.dk Blanca Tanja Pintos på mandesiden.dk Blanca Tanja Pintos på mandesiden.dk