Camilla Cathrine
Foto: Jan Hammerstad

Det er ikke til at se, at Camilla Cathrine engang var meget overvægtig. Efter et voldsomt overfald en nat tog hun en beslutning, der skulle vise sig at ændre hendes liv drastigt. Her får du hele historien om pigen med det vilde vægttab og den store viljestyrke.

Navn:
Camilla Cathrine Gabriel Andersen

Kælenavn:
Mills eller Mille

Alder:
32 gamle år ?

Bopæl:
Viborg.

Hvor meget vejede du engang, og hvorfor nåede det så vidt, tror du? Var du overvægtig som barn?
Første gang, jeg vejede mig, var efter jeg havde sat mig for at tabe mig, og der havde jeg tabt mig lidt og vejede 145 kg – så et forsigtigt gæt vil være 147-150 kg. Det nåede så vidt af forskellige grunde, specielt efter en lidt problematisk barndom/teenagetid – et mislykket ophold på idrætsefterskole, hvor jeg kom alvorligt til skade kort tid efter og måtte næsten ikke bevæge mig. Jeg var kommet i puberteten, og de serverede ikke særlig sund mad, og der var masser af slik tilgængeligt. Så de fire måneder, jeg var der, kostede små 15 kg.

Da jeg så kom hjem, begyndte festerne, jeg stoppede med motionen, og kiloene kom stille og roligt på. Jeg bemærkede det stort set ikke, blev ikke mobbet og havde ingen problemer med fyre – så jeg tror ikke, jeg nogensinde indså, hvor stor jeg var – før bagefter. Jeg var ikke overvægtig, før jeg nåede en alder af omkring de 15-16 år, hvor det startede.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

** NEVER LET A STUMBLE IN THE ROAD BE THE END OF THE JOURNEY ** I øjeblikket står tingene stille, meget stille, det har været nogen crazy 6 måneder, og nu er min krop endelig ved og falde til ro i de nye omgivelser, min søvn bliver stille og rolig bedre og humøret bedre! Jeg har været frustret over at vægten gik op men har nu accepteret at livet skete og nu kan jeg se fremad! De sidste 6 mdr har kostet 5-10 kg på vægten men de skal nok forsvinde når rutinerne kommer på plads igen! Nogen gange skal man bare stoppe op og se hvor man kom fra for og se at man ikke er tilbage ved udgangspunktet men er blevet bedre og har lært med tiden ?#weightloss #dress#single #redhead#brownhair#girl#summertime#motivation#snapchat#instagram #denmark#shapes#curves#gymtime#gym#weightlosstransformation#fromfattofit#fitnessworld#fw

Et opslag delt af Camilla Cathrine Andersen (@camillacathrine) den


Hvornår tog du beslutningen om at ændre på det? Og hvordan tager man lige så stor en beslutning?
Beslutningen kom faktisk af andre grunde, end at jeg ville tabe mig. Som nævnt ovenfor så havde jeg det umiddelbart fint, som jeg havde det, men da jeg først kom i gang, tog det fart.

Det skete efter et fysisk overfald på vej hjem fra byen i 2009. Jeg havde fulgtes med en veninde hjem, som boede i samme lejlighedskompleks som mig – jeg skulle dog rundt om hjørnet for at komme hjem, og da jeg træder rundt om det hjørne, er der en, der slår mig i ansigtet. Han ender med at slå mig 5-10 gange i hovedet, inden han løber væk. Han var tæt på at knuse både mit kind- og kæbeben, men jeg slap med skrækken – og besluttede derefter at jeg ville kunne forsvare mig selv fremadrettet, så jeg begyndte derefter til boksning, og kiloene begyndte at forsvinde. Jeg begyndte automatisk at bevæge mig mere, og på kort tid havde jeg tabt de første 20 kg uden at ændre på mine kostvaner. Resten af kiloene er kommet løbende.

Kan du nævne tre vigtige ting, der var/er med til at gøre dit vægttab succesfuldt?
Vedholdenhed, selv på dårlige dage. Tålmodighed, det er bare det, der virker bedst og giver det bedste resultat i længden. At undgå at gøre det for striks, så man kører surt i det.

Hvordan holder du dit nye liv ved lige? Kost, træning osv.?
Jeg har fået lært en masse basale ting igennem tiden. Jeg sørger for at træne 4-6 gange om ugen, gå mine 10.000 skridt og generelt leve fornuftigt, det gør, at der er plads til vin, G&T, snolder og kage i weekenderne ? Skal jeg nu til fødselsdag en onsdag aften, så spiser jeg altså også kage – hvis jeg har lyst ?

Mine træninger foregår som regel inden arbejde, jeg står derfor op 03.45 fire gange om ugen og kører i FW 1-2 timer, min weekend er til fri leg og indeholder typisk en eller anden form for bevægelse, om det så er i centret, ude i naturen – eller derhjemme ?

Klik på NÆSTE SIDE for at læse resten af interviewet!