Sabrina Sau Miss Europe

25-årige Sabrina Sau fra Odense skal repræsentere Danmark ved den officielle kåring af Miss Europe Continental 2021. Her fortæller hun om, hvordan hele den store konkurrence kommer til at foregå – og hvordan hun har tænkt sig at imponere dommerne.

Tillykke med finalepladsen! Det er da rimelig stort?
“Ja, det er ret vildt at være en af finalisterne. Vi er én pige fra hvert land, der deltager i konkurrencen, og det er så mig, der skal repræsentere Danmark. Jeg blev kontaktet af deres marketingdirektør, som fortalte, at hun havde set en masse piger igennem fra Danmark – og af alle disse piger havde de nu valgt mig. Jeg skulle oplyse mine mål mv., og efter en lang korrespondance underskrev vi kontrakt.”

Hvor skal selve kåringen foregå henne og hvornår?
“Skønhedskonkurrencen forløber sig over en uge – og den skal foregå i Napoli/Italien til november.”


Hvordan foregår selve kåringen?
“Til showet går man catwalk, laver bikini-optrædener osv. Man bliver færre og færre deltagere, og til sidst kåres en vinder ud fra de sidste to.”

LÆS MERE OM SABRINA I MANDESIDENS INTERVIEW HER!

Vinder man andet end æren?
“Ja, som finalist vinder du blandt andet professionelle photoshoots, en rejse rundt i Italien, en masse gaver fra sponsorer, workshops med modefolk fra Italien osv. Vinderen får det samme som finalisterne, men der skal også laves artikler til forskellige magasiner, og man får en modelkontrakt. Plus andre lækre ting.”

Hvordan mener du at kunne imponere dommerne mest?
“Min charme, helt klart! Jeg har jo lidt den der uskyldige og generte udstråling – men er alligevel selvsikker med ben i næsen. Jeg vil være mig selv, ingen andre.”

Hvad så med resten af verden?
“Jeg er ligeledes blevet kontaktet af Miss Global, og jeg har netop sendt en ansøgning afsted. Så nu må vi se, om det bliver til mere end én skønhedskonkurrence – eller om jeg napper en tur til Bali til september også!”