Ved første øjekast ligner det en helt almindelig Mercedes Sprinter, men vent så til vi bliver inviteret indenfor. Jelly og Helen har bygget et mobile home ud af den gamle Mercedes Sprinter, og de har inviteret verden med indenfor i deres transportable hjem.

Dette ligner en helt almindelig varevogn udefra, men denne Mercedes Sprinter er ombygget til et mobile home. Alt i alt har Jelly og Helen brugt 36.000 dollars på at bygge deres eget hjem med hjul. Det svarer til omtrent 226.000 danske kroner. Den ser måske ikke ud af det store ud fra, men vent til du ser alle de mange detaljer, der gør parret i stand til at overleve selv meget øde steder i verden.

LÆS OGSÅ: Off-road skateboard kører steder, du ikke troede var muligt

Reklame:

Sprinteren har en seng, ventilationssystem og er ombygget med solceller på taget. Derudover indeholder sprinteren et lille køkken, køleskab, brusekabine og toilet.

Se det mobile hjem i videoen her:

Men der er mange muligheder for at skabe sin eget personlige mobile home, hvis man er villig til at arbejde for det og tænke lidt skævt. Vi har fundet et par andre eksempler på geniale mobile homes.


Kilde: techeblog