Hvis du nogensinde har overvejet at rejse en tur til det østeuropæiske land, Georgien, så bør du helt sikkert overveje at tage et ophold på det her hotel. Det Minecraft-inspirerede hotel ligger i bjergkæden Kaukasus, og hotellet har den smukkeste udsigt udover bjergene.

LÆS OGSÅ: Luksus træhytte til 2 millioner: Så Cool er den indvendigt!

Reklame:

Lige nu er hotellet gået viralt på flere websites. Vi fandt hotellet på techeblog, og det fangede virkelig vores opmærksomhed med sin kassede og moderne byggestil. Det moderne hotel er bygget op af shippingcontainere, og minder i den grad om et spil Minecraft. Men der er dømt luksus i Kaukasus, hvis du vælger et ophold her. Der er både spa og et snedækket bjerglandskab så langt øjet rækker. Vi er vilde med det! Så hvis du endnu ikke har besluttet, hvor skiferien skal gå hen, så er Kaukasus da bestemt værd at overveje.

Hele hotellet er beklædt med træ og fremstår lækkert og moderne.


Indretningen på hotelværelserne er som du kan se holdt i et simpelt look og kunne lige så godt være et hotelværelse på et skandinavisk hotel.

 

Containerne er som du kan se bygget skævt oven på hinanden, hvilket får hele hotellet til selv at ligne et bjerg.

Vi er vilde med detaljen om, at der er bygget terrasser alle vegne på hotellet, så du hele tiden bliver inviteret ud i den smukke natur.

Her i videoen kan du få et blik indenfor: