Det ligner et almindeligt hus, når man kigger på det udefra. Men lad dig ikke snyde af, hvor normal boligen ser ud fra haveside. For inden i huset bor der er en kvinde, som er ualmindelig glad for katte. Faktisk så er hun så glad for katte, at hun har indrettet sig for at tilfredsstille sine firbenede venner. Vi forestiller os ikke, at der findes ret mange huse, der er indrettet med det ene formål at gøre katte glade. Ikke desto mindre er det præcis, hvad der foregår i verdens måske skøreste hus, der er ligger på 669 County Road 8235 i Stanford Concho, Arizona.

LÆS OGSÅ: Luksus træhytte til 2 millioner: Så Cool er den indvendigt!

Reklame:

Huset er til salg i øjeblikket, så hvis du er en af dem, der har en drøm om at bo i kattehimmelen, så kan det altså blive muligt lige nu, hvis du vel at mærket flytter til Arizona. Det unikke ejendom kan blive din for 1,5 millioner kroner, så katteejendommen er bestemt indenfor de fleste menneskers rækkevidde.

Hvis du slipper 1,5 millioner kroner, så får du blandt andet 2 soveværelser, 1 badeværelse og så er boligen helt bogstaveligt talt bygget til de firbenede venner. Der findes gange overalt i hele huset, der leder katte hurtigt og legende fra rum til rum. Det er måske heller ikke så underligt, at huset i Arizona har fået så meget viral opmærksomhed fra det meste af verden. For det er vitterligt et hjem, der ikke findes magen til nogen andre steder i verden. Der bor virkelig en kvinde her med et usandsynligt stort kattehjerte. Der findes ikke en eneste  kvadratmeter i hjemmet, der ikke er pyntet med diverse kattefotografier eller andre motiver af katte. Det her er bogstaveligt talt et rigtigt kattehjem.

Prøv bare at se det skøre hjem i videoen her:


Kilde: Architectureandedesign