Foto: Lars Vitting

YES! Det var et match! Men hvordan starter du så samtalen?

Din første tanke er: ”Fuck maaaaan, hun er fandme en lækkerbisken!” Og ja, det er hun da helt sikkert også, fordi ellers havde du vel ikke matchet med hende? MEN MEN MEN bare fordi, du tænker det, så behøver du vel ikke skrive det?

Ja, vi piger elsker komplimenter, hvem gør ikke det? Dog har vi ikke brug for konstant at få at vide, at vi har en lækker numse osv. Vi vil langt hellere elskes samt have opmærksomhed for vores personlighed! Mangler du råd eller inspiration til at starte en samtale? Så læs med her.

Hvis du ønsker at kommentere på hendes billeder/udseende:

Don’t:
”Hej. Jeg bliver lige nødt til at fortælle dig, du har en sygt god røv.”
Som skrevet ovenover, så behøver du ikke nødvendigvis dele alle dine tanker! Og ja, måske du godt gad mærke hendes lille faste numse, men derfor behøver du bestemt ikke skrive det.

Do:
”Hej. Jeg bliver lige nødt til at fortælle dig, du har et enormt sødt smil.”
JA! Vi piger elsker jo komplimenter, og skal du endelig give en kompliment for vores udseende, så ta noget uskyldigt såsom smukke øjne, flot smil eller lignende.

Hvis du gerne vil vide en masse om hende, før I mødes første gang:

Don’t:
”Hej. Kan du ikke fortælle en masse om dig selv?”
Ja, det er rigtig fint, men hvad skal hun dog skrive? Hun vil da gerne vide, hvad du ønsker at vide om hende. Er du interesseret i at vide, hvad hun laver til dagligt, eller er vi ude i at du vil høre, hvad hun laver med sin bedste veninde en fredag aften?

Do:
”Hej. Jeg er interesseret i at høre, hvad du laver til dagligt?”
Konkrete spørgsmål gør det meget nemmere for hende at oplyse dig om det, du er interesseret i at vide. En bonus her er, at samtalen på den måde kan køre derudaf og selvfølgelig, at du får svar på præcis det, du har brug for at vide om hende.

Hvis du gerne vil invitere hende på en date og lære hende at kende:

Don’t:
”Hej. Skal vi ikke lave en putte-date?”
De fleste af os kvinder har en klar idé om, hvad der ligger bag ordet ”putte”. Så er dit match en kvinde, der rigtig gerne på sigt vil opbygge noget seriøst, så falder den helt sikkert ikke i god jord hos hende.

Do:
”Hej. Må jeg ikke give en kop kaffe på en café?”
Det er et perfekt forslag til første date. Hun vil i hvert fald helt sikkert få en opfattelse af, at du er interesseret i at vide mere om hende som person. Hvilket vi kvinder elsker.

Jeg håber, at du kan bruge mine råd. Held og lykke med kærligheden. Jeg tror på, at det nok skal lykkes dig på et eller andet tidspunkt at få hentet en date hjem.


Hvem er Stine?

Stine Juel Gammelby er 21 år og læser til lærer. Og så er hun Mandesidens nye blogger. Her vil du i fremtiden kunne læse hendes gode råd og spændende små historier fra livet som ung kvinde i Odense.

Følg med i Stines egen blog, hvor hun forsøger at vende det negative til noget positivt. Klik her!

Jan Ole Laugesen / Fotofyn

Du kan også se mere til Stine på hendes Instagram-profil lige her!