Reklame:


CHRISTINA NIELSEN RACING

Kæmpe nyhed for Christina Nielsen, som teamer op med det østrigske Lamborghini-team Grasser Racing Team i og 2020 skal forsøge at generobre titlen i den amerikanske IMSA-serie.

Når Christina Nielsen stiller op til 24-timersløbet på Daytona til januar, bliver det sammen med det fabriksstøttede Lamborghini-team Grasser Racing Team. Danskeren har skrevet kontrakt med det succesfulde østrigske team og vil således sammen med britiske Katherine Legge forsøge at generobre GTD-titlen i IMSA-mesterskabet, som hun vandt i 2016 og 2017.

– Det er en af min karrieres største nyheder. Grasser Racing Team er et utrolig stærk og anerkendt team, som har gjort det godt i Blancpain- og ADAC-serien i Europa, og som sidste år vandt både 24-timersløbet på Daytona og 12-timersløbet på Sebring. Jeg er taknemmelig over at få muligheden for at tilslutte mig holdet og Lamborghini, lyder det fra Christina Nielsen.

Reklame:

CHRISTINA NIELSEN RACING
Foto: CHRISTINA NIELSEN RACING

– Samtidig er jeg glad for igen for at kunne fortsætte samarbejdet med Katherine Legge, som jeg jo allerede har delt bil med i IMSA-serien i år. Vi glæder os begge til at sætte os i sædet i vores nye Lamborghini Huracán GT3 EVO, som ligner den perfekte udfordrer i den benhårde GTD-klasse. Og så er jeg naturligvis enormt glad for at vende tilbage til en fuld sæson på de amerikanske racerbaner, hvor jeg helt naturligt har en masse erfaring.

Nielsens nye kontrakt er kommet i stand via et samarbejde mellem Grasser Racing Team og GEAR (Girl Empowerment Around Racing), som er en organisation med fokus på promovering af kvindelige talenter i motorsporten. Christina Nielsen og Katherine Legge vil debutere i deres Huracán #19 til 24-timersløbet på Daytona i januar sammen med en endnu ikke offentliggjort tredjekører.