Red Bull Drift Shifters

Red Bull slipper et vanvittigt sejt driftshow løs på dansk jord. Her kan du læse mere om det fede show, som du for alt i verden ikke må gå glip af!

Lørdag d.5 september bliver for vildt, skriver Red Bull i Danmark. Og der er rigtig god grund til at tro dem, for her slæber energidrik-giganten det vildeste show-setup med til Herning.

De kalder det Red Bull Drift Shifters. Og ikke bare slippes nogle af verdens bedste driftkørere løs i nogle af verdens vildeste driftbiler, en helikopter med en særlig stuntpilot kommer til at stå for det vildeste halftime-show i pausen.

Der er altså hverken grund eller tid til at kede sig, hvis bare du har den mindste dråbe højoktan i blodet.

En helikopter med en sindssygt dygtig pilot bag styrepinden er klar til et halftime-show af spektakulære dimensioner i Herning den 16. maj. Foto: Red Bull Media House

Banen, hvor bilerne skal dysten om pointene, bygges op som én stor pinball-bane. Publikum vil altså udover selve racet på banen også kunne følge alt action direkte på storskærm. Det gælder også dommernes pointgivning for den bedste, mest spektakulære kørsel.

Her på redaktionen er vi allerede begyndt at glæde os til at opleve den fantastiske underholdning til Red Bull Drift Shifters i Herning den 5. september. Du kan sikre dig din billet til det hele lige her. 

PROGRAM FOR RED BULL DRIFT SHIFTERS 
16.30: Dørene åbner
18.30: Show start
19.00: Første drifter på banen
20.00: Halftime Show X Flying Bulls
21.30: Præmieoverrækkelse

Du kan også læse meget mere – og følge med – på Red Bulls Facebook her!

Red Bull Drift Shifters
Glæd dig til det fede show i Herning! Red Bull er klar! Foto: Red Bull Media House