Reklame:


Jocks

Foto: Snapback Photography

Jocks Drift & Trackday er stedet for folk med hang til brølende racerbiler og masser af dækrøg. Skal du med?

Hvis du er til elcykler og hader motorlyd, så skal du nok ikke tage til Sturup Raceway den 18. maj. For her bliver det alt andet end stille, når gutterne fra Jocks.dk inviterer til Drift & Trackday på den svenske racerbane.

Reklame:

Hvis du ikke har en hurtig bil selv, kan du bare møde op og på en ordentlig én på opleveren, når de mange biler får stryg på banen. Men du kan også selv deltage, hvis du vil prøve kræfter med en rigtig racerbane.

Om du vil køre sidelæns med røg fra de bagerste skærmkasser, eller du ‘bare’ vil forsøge at sætte den hurtigst mulige tid på Sturup Raceway, er helt op til dig. Der er en klasse for drifting og en for almindelige trackday-biler.

Hvordan deltager jeg?
Du hopper ind på hjemmesiden og tilmelder dig med det samme – der er kun 40 pladser i alt, og det er først til mølle. Læs mere og tilmeld dig PÅ LINKET HER!

Reklame:

Hvis du vil med som publikum, møder du bare op på Sturup Raceway. Der køres fra kl. 9 til 17 – og det er lørdag den 18 maj. Ses vi?

Hvad er drifting?
Hvis du ikke lige er klar over, hvor fedt drifting egentlig er, så kan du herunder snuse lidt til nogle af de bedste kørere i verden, der drifter professionelt til Formula Drift: