Reklame:


Wusaa p bøde bingo

Den københavnske startup, wusaa, lancerer P-bøde-bingo, hvor du kan få betalt sin parkeringsbøde.

Alt man skal gøre for at deltage, er at tage et billede af sin p-bøde og indsende billedet via formularen på pbødebingo.dk – der bliver trukket lod blandt de indsendte parkeringsafgifter, live på facebook og youtube, den 25. juni fra kl. 19:30.

CEO og stifter af wusaa, Lasse Eriksen, udtaler, “Der bliver uddelt over én million parkeringsbøder om året – eller knap 3000 om dagen. De næste tre uger, frem til den 25. juni, giver vi alle der nogensinde har fået en parkeringsbøde, muligheden for at vinde det beløb deres bøde har kostet. Det er naturligvis gratis at være med og det gør ikke noget at p-bøden er 20 år gammel, så længe man har den originale parkeringsafgift og indsender et foto af den. Og ja, man kan også vinde den tre-hjulede cykel som vi har pimpet lidt, som et eksempel på noget sjovt man kan bruge sine penge på, i stedet for p-bøder!

Fortsætter efter reklameblokken:


P-bøde-bingo

Præmier og udvælgelse af vinder
Der bliver udtrukket et tocifret antal – det endelige antal afhænger af, hvor mange deltagere der er – af de indsendte parkeringsafgifter, som herefter får parkeringsafgiftens pålydende betalt af wusaa. Vinderne bliver trukket tilfældigt fra en tombola-tromle, hvor alle unikke indsendte parkeringsafgifter svarer til ét lod. Udover hovedpræmierne vil der være andre præmier og gavebeviser som sidegevinster som udtrækkes på samme vis.

Selve lodtrækningen vil foregå live på wusaa’s kanaler på Facebook, Youtube og Twitch, torsdag den 25. juni fra klokken 19:30 og cirka en time frem – eller indtil alle præmier er udtrukket. Vinderne kan forvente et opkald på deres telefon under live-udsendelsen, men modtagelsen af præmien er ikke betinget af, at man tager telefonen.

Hvem står bag?
Konkurrencen er udbudt af wusaa som lige har lanceret en Kickstarter, hvor de samler penge ind til produktionen af verdens første intelligente parkeringsur. Kort beskrevet så holder wusaa styr på, hvilken parkeringszone man befinder sig i: gratis, tidsbegrænset eller med betaling? Dertil, når man kommer retur til bilen, husker wusaa brugeren på at stoppe sin parkering – inden man begynder at køre – så man ikke betaler for parkering, som man ikke bruger.

Med danskernes hjælp er wusaa klar til produktion
For at rejse penge til den første produktion har holdet bag wusaa valgt en crowdfunding-model, der hedder Kickstarter, hvor der skal indsamles minimum 250.000 kr. Helt kort går det ud på, at man kan støtte idéen og skrive sig op som kunde – men pengene bliver udelukkende trukket, hvis det lykkes at sælge knap 500 enheder og indsamle i alt 250.000 kr. inden kampagnen stopper den 25. juni 2020. Hvis der bliver indsamlet 250.000 kr. eller mere, så kan alle dem, som har støttet projektet, forvente at få deres nye parkeringsur i september 2020.

Der er mange projekter på Kickstarter, som starter med at være en god idé, som skal testes af – kan man rent faktisk lave et produkt af den gode idé? Med wusaa er man et godt stykke forbi den fase. Der er brugt over et år på at designe, udvikle, prototype og teste den tredje generation af parkeringsuret.

Reklame:

Man kan se wusaa’s kickstarter kampagne her:
https://www.kickstarter.com/projects/wusaa/slut-med-p-bder-verdens-frste-intelligente-parkeringsur?ref=ahbiiw