Hyundai kører race til Auto Show

Siden 2017 har den store bilmesse Auto Show i Odense Congress Center været den fedeste legeplads for alle med benzin i blodet. Her forklarer vi dig, hvorfor du skal med.

Mandesiden elsker biler ligesom de fleste andre mænd. Og derfor har vi været faste gæster til den store bilmesse Auto Show Denmark, som de seneste tre år i træk har været afholdt i sensommeren i Odense Congress Center.

I 2019 var der over 20.000 gæster til messen, som byder på det fedeste indenfor bilernes verden. Her er alt, hvad hjertet kan begære af superbiler, klassiske biler, racerbiler, hverdagsbiler og alt muligt derimellem. Men det er ikke kun i de store messehaller, at der er proppet med biler.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW NU OG SPAR 40 PROCENT!

Udenfor messecenteret bygges der hvert år et showområde, hvor forskellige racerkørere giver den max gas til stor glæde for de mange tusinde tilskuere, der enten står langs hegnene eller sidder på de gratis tribuner. Det er super cool og skal absolut opleves.

I 2020 udvider showet med endnu en hal, så der nu er over 30.000 kvadratmeter bilmesse at boltre sig på. Datoen er offentliggjort, og den hedder 15. og 16. august 2020.

Skal du med? Ja, det skal du selvfølgelig, men så er der god grund til at købe billet til Auto Show med det samme, for du sparer en masse penge ved at være hurtigt ude. Indtil jul er der hele 40 procent at spare. Du kan købe med det samme med at klikke her!

Du kan se meget mere til den fede action herunder:

Auto Show i Odense

Danmark største bilmesse og biludstilling


Zenvo til Auto Show