I sidste uge viste vi en video af ædedolkenes mester, Matt Stonie, hvor han tog udfordringen op og spiste sig igennem 100 stykker toast på meget kort tid. Nu er den madglade mand klar igen til endnu en udfordring. Denne gang demonstrerer han, hvor hurtigt han egentlig kan høvle en omgang røræg. Men ikke bare en hvilken som helst portion røræg. Matt Stonie gør ikke noget halvt, så selvfølgelig skal han ikke bare spise sig igennem en pakke æg, men derimod 50 hele æg lavet om til en lækker balje røreæg. Vi er altid overraskede over hvor meget mad, der kan være i den lille krop.

Men det lykkes faktisk for ædedolken Matt Stonie at klare sin challenge på 6 minutter og 16 sekunder. Vi er svagt imponeret her på redaktionen. Vi er slet ikke i tvivl om, at vi ville kapitulere i forsøget, selvom vi er fan af røræg. Men så er det jo godt, at andre kan træde til og demonstrere deres magt og vilje til at gøre det umulige. Men mon ikke Matt Stonie har fået nok røreæg for en rum tid?

Får du også pludselig lyst til en lækker portion røræg? Så har vi fundet en god, velsmagende opskrift til dig:

Det her skal du bruge:
Æg (Beregn ca. 2 æg per person)
2 spiseskefulde mælk pr. æg
Lidt salt og peber (Krydderurter egner sig også i godt røræg. Hvis du har lyst kan du både bruge purløg, rosmarin, timian og basilikum.)
Steg i rigeligt smør

Sådan laver du dine røræg:
Del æggene og hæld indholdet ned i en skål.
Tilsæt derefter mælk, og pisk æg og mælk godt og grundigt sammen.
Tilsæt de ønskede krydderier.
Smelt en god portion smør på en pande – hæld så æggemassen henover den varme pande og steg så æggemassen på svag varme.
Rør forsigtigt rundt i æggemassen med en paletkniv til den størkner. Tag efterfølgende panden af varmen, inden æggene er helt tørstegte – og lad dem så trække et par minutter, så får du det bedste resultat.

Røræg kan både serveres varme, lune eller kolde.