Har du lyst til at vide mere om hvilke spilleautomater der hitter på nettet lige nu og ikke mindst hvem der står bag spilleautomaterne? I denne artikel kommer vi med 3 spilleautomater fra NetEnt, som består af spænding, gode historier og toptunet design.

Spilleautomater er meget komplekse at lave, og den tid som bliver lagt i det, skal virkelig ikke undervurderes. Organisationen NetEnt består af mange designere og udviklere, som gør det til en større fornøjelse at sætte sig ved et online casino.

NetEnt udvikler de bedste spilleautomater på markedet. De er meget gode til at kreere lydeffekter og grafik når det kommer til spilleautomater. Vi har samlet 3 NetEnt spilleautomater med den højeste tilbagebetalingsprocent nedenfor:

  • 1: Blood Suckers
  • 2: Böb: The Epic Viking Quest for the Sword of Tullemut
  • 3: Secrets of Atlantis

Blood Suckers

Blood Suckers omhandler, som navnet så fint indikere, vampyrer. I dette spil finder du også et sjovt bonusspil, hvor man skal vælge kister, hvor der er en vampyr indeni. Finder du ingen vampyrer, så slutter bonusrunden. Du skal dog ikke være bange for at du mister de mønter, som du skulle have indsamlet i løbet af bonusrunden.

Blood Suckers er en 5-hjuls maskine med 25 indsatslinjer, og du behøver slet ikke at være rig for at spille. Du kan satse mellem 1 til 4 mønter pr. Indsatslinje og mønterne kan være 0,01 til 0,50 værd. Dette betyder at du selv vælge tempoet i spillet.

Blood Suckers er ikke bare gode bonusser, flot grafik og underholdende. Udover alle disse features, så skal der også tillægges at spilleautomaten har den højeste tilbagebetaling på 98%. Hvis pengepungen er flad, så kan du også spille gratis, hvilket selvfølgelig er anbefalesværdig for alle nye spillere.

Böb: The Epic Viking Quest for the Sword of Tullemut

Navnet er langt og underligt, men spilleautomaten er utrolig underholdende og I øvrigt skal det også nævnes, at spillet er animeret, hvilket giver en følelse af at det kunne være en spillekonsol man sad med, når man spiller Böb. Hovedpersonen Böb er viking og blandt symbolerne skal du finde skjolde og økser.

Bonusspillet fungerer ligesom Blood Suckers. Du skal vælge mellem forskellige sten, bag nogle sten finder du et sværd med mønter, ved andre sten finder du et rødt skjold og får du sådan et – så slutter bonusrunden.

Secrets of Atlantis

Er du vild med havets mystiske dyb, så er Secrets of Atlantis lige noget for dig. Legenden går på at en ukendt ø sank ned i det atlantiske hav, som så har fået navnet Atlantis deraf. Dette spil er præget i høj grad af mystik og skabninger fra havets dyb.

Spiller du Secrets of Atlantis, skal du helt sikkert prøve “Highlight Feature”. Her bliver rækkerne lyst op, og det giver dig chancen for at vinde ekstra mange penge. Så hvis elsker myten om Atlantis, havet og ikke mindst en god spilleautomat med en høj tilbagebetalingsprocent, så er dette spil noget for dig!